GO Planner Aplikacija za godisnje odmore

GO Planner za PowerBI pogodan je za analizu radnog vremena, godišnjih odmora i ostalu analitiku zaposlenika te podnošenje zahtjeva za slobodnim danima u stvarnom vremenu. Aplikacija je temeljena na Microsoft tehnologiji.

GO Planner je aplikacija za podnošenje zahtjeva za slobodnim danima unutar organizacije. Aplikacija omogućava korisnicima da ispune zahtjev za korišenje svojih slobodnih dana za odmor ili da odaberu drugi tip slobodnih dana, u slučaju bolovanja ili porodiljnog dopusta. Aplikacija također nudi mogućnost pregleda radne analitike svakog zaposlenika, kao i njihovih iskorištenih ili preostalih dana godišnjeg odmora.

Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje. Prilagođena je i personalizirana za svakog korisnika s mogućnošću praćenja vlastite radne analitike i kombiniranja slobodnih dana sukladno tome.

Pruža brzi pristup podnošenju zahtjeva bez potrebe slanja višestrukih email-ova linijskim menadžerima kako bi se usuglasili oko slobodnih dana. Ušteda je vremena i zaposlenicima i menadžerima, koji ne moraju više primati gomilu e-pošte za čitanje. Umjesto toga, zahtjeve mogu odobriti ili odbiti samo jednim klikom.

Glavne značajke:

Analiziranje kroz PowerBI

GO Planner je direktno povezan s PowerBI-jem koji pruža uvod u analitiku u stvarnom vremenu radi boljeg korisničkog iskustva planiranja odmora ili drugog tipa slobodnih dana. Sadrži broj radnih dana, kao i mogućnost pregleda iskorištenih i preostalih dana starog i novog godišnjeg odmora. Putem PowerBI-ja linijski menadžeri imaju cjelovit pregled radne statistike svojih zaposlenika pomoću koje mogu donositi odluke o odobravanju ili odbijanju zahtjeva.

Zahtjev za slobodne dane

Aplikacija sadrži zaslon zahtjeva na kojem korisnici mogu izabrati željene datume, a također imaju i mogućnost izabrati različite datume godišnjeg odmora ako ga žele koristiti u odvojenim razdobljima.

Zatim odabiru tip odlaska kako bi obavijestili svog menadžera koji je razlog njihova izostanka s posla. U slučaju bolesti ili porodiljnog dopusta, zaposlenici mogu u prilogu dostaviti i medicinsku dokumentaciju i drugo. Dodatno, postoji mogućnost ostavljanja komentara svom linijskom menadžeru za više informacija.

Nakon odabira linijskog menadžera i slanja zahtjeva, poslani zahtjev automatski dolazi menadžeru putem maila i sučelja aplikacije.

Dok je zahtjev na čekanju, zaposlenici još uvijek imaju priliku vidjeti ili izmjeniti svoj zahtjev. To znači da mogu i povući zahtjev u statusu čekanja. Nakon što linijski menadžer odobri ili odbije zahtjev, status zahtjeva se mijenja. Sve daljnje modifikacije zahtjeva nakon odobrenja/odbijenice zahtjeva radi linijski menadžer.

Kontaktirajte nas za više informacija

Prednosti

GO planner idealan je za sva poduzeća koja imaju veliki broj zaposlenika s otežanim procesima podnošenja i odobrenja zahtjeva za godišnjim odmorima, bolovanjima, plaćenim dopustima i sl. Aplikacija olakšava i ubrazava procese podnošenja i odobrenja zahtjeva te komunikaciju zaposlenika i menadžera. Također omogućava praćenje radnih i neradnih dana i sati, analizu iskorištenosti godišnjeg odmora te vođenje evidencije zaposlenika putem PowerBI alata. Sva analitika je personalizirana na temelju zahtjeva korisnika te omogućava fleksibilan način analize zaposlenika.

Glavne prednosti:

Licenciranje

Pružamo vam softwersku licencu koja vam daje pravo instaliranja aplikacije na vaš server. Jednom kada je aplikacija instalirana, ne trebate kupovati nikakve dodatne licence. Broj licenca po korisniku je neograničen, jedini uvjet je da imate Office 365 i PowerBI licence aktivirane. Pomažemo vam s instalacijom i možemo provesti daljnje prilagodbe prema vašim potrebama.

Plaćanje

Naplaćujemo sljedeće:

Ne naplaćujemo mjesečno održavanje ili mjesečno licenciranje. Nakon što kupite softver i instaliramo ga u vaše okruženje, jedino mjesečno licenciranje dolazi od Microsofta.

Slanjem ove forme prihvaćate Exceed Pravila Privatnosti

POŠALJI UPIT

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas putem web forme

Naš tim odgovoriti će na vaš upit u najkraćem roku!

CERTIFICIRANI

Microsoft Predavač

POSJEDUJEMO

Microsoft certifikat za BI reporting

CERTIFICIRANI

Microsoft Data Analyst Associate

8+ GODINA

Korištenja modernih Microsoft alata za obradu i analizu podataka.

4+ GODINA

Iskustva u radu unutar PowerBI okruženja

VIŠE OD 40

Zadovoljnih domaćih i stranih klijenata

Scroll to Top