Online konzultacije

U slučaju da trebate brzo rješenje za vaš PowerBI model, bilo za unos podataka, optimizaciju modela ili razvoj kompleksne kalkulacije, slobodno kontaktirajte naše stručnjake.
Svi proizvodi su rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu s klijentima i prepoznavanja njihovih ključnih potreba. Bazirani na modernim Microsoft tehnologijama.

Online konzultacije učinkovit su način da se iskoristi puna snaga Microsoftovih alata kao što su Power BI, PowerApps i Excel. 

Naše usluge savjetovanja nude personalizirane sesije u kojima će vas naši stručnjaci voditi kroz učinkovitu upotrebu PowerPlatform / Excel alata. 

S Power BI-jem pomažemo u izradi dinamičkih vizualizacija, postavljanju modela podataka, DAX kalkulacijama, PowerQuery transformacijama podataka i svim ostalim bitnim dijelovima PowerBI sustava, a sve u svrhu pretvaranja sirovih podataka u poslovnu inteligenciju. 

PowerApps konzultacije usmjerene su na razvoj specifičnih aplikacija prilagođenih vašim poslovnim potrebama, u svrhu povećavanja učinkovitosti i pristupačnosti procesa i aktivnosti unutar organizacije. 

Excel konzultacije pokrivaju segmente od analitike podataka do olakšanog unosa i obrade istih.

Ako želite savladati vizualizaciju podataka, pojednostaviti procese putem prilagođenih aplikacija ili poboljšati znanje Excela, naše online konzultacije pružaju prilagođena rješenja za iskorištavanje punog potencijala ovih Microsoftovih alata.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas putem web forme

Naš tim odgovoriti će na vaš upit u najkraćem roku!

Slanjem ove forme prihvaćate Exceed Pravila Privatnosti

DOGOVORITE KONZULTACIJE

Svim novim korisnicima Exceed usluga, prvi sat konzultacija je besplatan.

Dogovorite konzultacije

Svim novim korisnicima Exceed usluga, prvi sat konzultacija je besplatan.
50% OFF

CERTIFICIRANI

Microsoft Predavač

POSJEDUJEMO

Microsoft certifikat za BI reporting

CERTIFICIRANI

Microsoft Data Analyst Associate

8+ GODINA

Korištenja modernih Microsoft alata za obradu i analizu podataka.

4+ GODINA

Iskustva u radu unutar PowerBI okruženja

VIŠE OD 40

Zadovoljnih domaćih i stranih klijenata

Učite uz Exceed akademiju

Unaprijedite svoje vještine obrade izvještaja uz Exceed akademiju. Sadržaj je prilagođen i za početnike i za profesionalce.

Scroll to Top