Writeback Planner za PowerBI planiranje

Implementacija Writeback Planner for PowerBI aplikacije za planiranje/prognoze/budžetiranje integrirane unutar PowerBI alata.

Aplikacija je temeljena na Microsoft tehnologiji.

Writeback Planner for PowerBI otvara nove mogućnosti i potencijale korištenja popularnog Microsoft PowerBI-a. Unutar PowerBI sučelja, integrirana je „writeback“ opcija koja omogućava direktno pisanje u bazu podataka iz PowerBI web servisa. To znači da korisnici mogu u isto vrijeme modificirati i analizirati podatke.

Glavne značajke:

  • Stvaraj nove planove
  • Modificiraj postojeće planove
  • Dijeli planove i komentiraj podatke
  • Analiziraj promjene u stvarnom vremenu

Sve to događa se unutar PowerBI sučelja. Writeback Planner omogućuje jednostavan i brz proces planiranja, što može značajno poboljšati i ubrzati te procese u vašoj organizaciji. Dizajn aplikacije je intuitivan i jednostavan za korištenje, tako da unutar svega nekoliko minuta, korisnici mogu razumjeti rad aplikacije i koristiti sve potencijale koje nudi.

Aplikacija korisnicima nudi mogućnost uređivanja podataka iz izvora podataka direktno u PowerBI-u. Možete kreirati planove, dodavati, brisati i modificirati podatke, komentirati i dijeliti izvještaje sa svojim kolegama, sve na jednom mjestu. Unesene promjene vidljive su u stvarnom vremenu na PowerBI vizualima i grafovima.

Uređivanje podataka direktno unutar PowerBI web servicea

Uređivanje podataka direktno unutar PowerBI web servicea

 

Mogućnost komunikacije sa izvorom podataka u stvarnom vremenu čini Writeback Planner for PowerBI idealnim alatom za planiranje, prognoziranje i budžetiranje.

Također, aplikacija omogućuje da se ostvari puni potencijal mogućnosti koje nudi PowerBI (ne ograničava ga samo na analizu podataka).

Writeback Planner for PowerBI koristi „Row-level security“ čime je omogućeno sigurno upravljanje podacima te se pristup podacima određuje na temelju organizacijskih pravila.

Nakon kreacije, plan je vidljiv samo kreatoru plana. Ukoliko to želi, kreator može podijeliti svoj plan unutar cijele organizacije, određene grupe (npr. tim – aplikacija nudi mogućnost stvaranja timova unutar kojih se dijele planovi) te pojedinih kolega.

ISKORISTITE SNAGU NAŠIH APLIKACIJA

Unaprijedite svoje izvještaje koristeći BI alat koji će vam pomoći u poslovanju

Koristeći ključne prednosti aplikacije nad standardnim alatima za planiranje, korisnici mogu brzo i jednostavno kreirati i brisati planove, modificirati i analizirati ih te dijeliti unutar organizacije. Na taj način povećava se kooperativnost i umreženost unutar organizacije.

Dodavanje novih redova u postojeće planove

Komentiranje podataka

 

Writeback Planner for PowerBI sadrži i mnoge druge značajke te može biti prilagođena krajnjim korisnicima da bi poboljšala korisničko iskustvo.

Posebno ističemo mogućnost prilagodbe analitike prema zahtjevima i potrebama korisnika aplikacije.

Cilj aplikacije je integracijom analitike sa stvaranjem planova omogućiti korisnicima jednostavnu izradu te brzu i efikasnu analizu planova na istom mjestu.

Aplikacija je idealna za sve organizacije s potrebama planiranja i budžetiranja, koje koriste alate za planiranje koji zahtjevaju puno vremena i učestalo dolazi do čestih grešaka i ispravaka. Česta je pojava da menadžment nema kontrolu nad sadržajem plana. Writeback planner rješava taj problem jer su planovi dostupni odmah nakon kreacije menadžmentu za analizu i eventualne modifikacije.

To znači da više nije potrebno slanje e-mailova sa greškama i ispravcima kreatorima plana. Dodatno, ova aplikacija nudi mogućnost automatske izrade plana iz prošlih podataka (planova ili stvarnih podataka) koristeći statističke metode. Korisnici trebaju dati input, te pustiti aplikaciju da kalkulacijom previdi plan za iduću godinu.

Ukoliko vaša organizacija već koristi PowerBI, ova aplikacija je odličan način da proširite mogućnosti i dobijete dodanu vrijednost od vaših PowerBI izvješća.

Glavne prednosti alata:

  • Integracija procesa analize i planiranja
  • Analiza promjena u stvarnom vremenu
  • Usporedba različitih planova
  • Poboljšana komunikacija i suradnja
  • Siguran proces planiranja

Koristeći ovu aplikaciju, vaša organizacija će poboljšati, integrirati i digitalizirati stvaranje i analizu planova, postati povezanija i omogućiti menadžmentu efikasnu kontrolu i nadzor nad procesima planiranja.

Za više informacija, molim da nam se javite preko obrasca ispod.

Slanjem ove forme prihvaćate Exceed Pravila Privatnosti

POŠALJI UPIT

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas putem web forme

Naš tim odgovoriti će na vaš upit u najkraćem roku!

POSJEDUJEMO

Microsoft certifikat za BI reporting

8+ GODINA

Korištenja modernih Microsoft alata za obradu i analizu podataka (PowerQuery, DAX).

4+ GODINE

Iskustva u radu unutar PowerBI okruženja.

VIŠE OD 20

Zadovoljnih domaćih i stranih klijenata

Učite uz Exceed akademiju

Unaprijedite svoje vještine obrade izvještaja uz Exceed akademiju. Sadržaj je prilagođen i za početnike i za profesionalce.

Scroll to Top