Usluge

Sve usluge/tečajevi se temelje na Microsoft tehnologijama. U slučaju izrade PowerBI rješenja ili modeliranja podataka u mogućnosti smo povezati više različitih tehnologija u svrhu objedinjavanja podataka za potrebe izvještavanja.

Posjedujemo Microsoft MCSA (BI) certifikat izvrsnosti u području izvještavanja u poslovnoj inteligenciji.

Power BI relativno je novi alat napravljen od strane Microsoft kompanije, a služi za brzu obradu i vizualizaciju velike količine podataka iz različitih izvora. DAX (Data Analysis Expressions) je jezik naredbi u obliku formula pomoću kojih se upravlja kalkulacijama unutar PowerBI-a.

 

Pohađanjem ovih tečajeva dobivate dvostruko!

Svi elementi Power BI tečaja (PowerQuery, PowerPivot i DAX, osim nekih vizualizacija) također su sastavni dio Excela od inačice 2010 na više. Tako da sve naučeno na PowerBI tečaju možete koristiti i unutar Excel sučelja!

Izrada dizajna i pomoć pri implementaciji strukture izvještavanja temeljene na Microsoft PowerBI tehnologiji.

 

Implementacija se odvija na temelju postavljenog modela podataka u PowerBI-u ili Excelu (od verzije 2013 na više). Model podataka izrađujemo na temelju svih dostupnih izvora podataka bitnih za vaše poslovanje.

Pomoć pri implementaciji Business Intelligence sustava temeljenog na Microsoft PowerBI platformi u vaše poslovanje.

Prilikom izrade modela podataka mogu se koristiti svi relevantni izvori podataka koji postoje u vašoj kompaniji, kao što su:

  • Podaci o poslovanju kompanije (prihodi, prodaja, troškovi, sirovine...),
  • Podaci istraživanja tržišta od strane agencija,
  • Web podaci i podaci s društvenih stranica (Facebook, Tweeter, LinkedIn...),
  • Javno dostupne baze podataka (npr popis stanovnika),
  • Različite projekcije poslovanja.

Excel tečajevi temelje se na više od 7 godina intenzivnog rada na Excel rješenjima te 4 godine rada u multinacionalnim kompanijama na područjima istraživanja tržišta i strateškog planiranja.

Kontinuirano se obrazujemo u pogledu novih Excel mogućnosti te o mogućnostima Power BI alata (PowerQuery, PowerPivot, DAX jezik).

Svi tečajevi se temelje na najboljim praksama, trikovima i iskustvima iz prijašnjih tečajeva.

Sinergijom Excela i VBA te korištenjem ostalih članova MS Office platforme (Access, Word, PPT…) možemo u vrlo kratkom roku izraditi poslovna rješenja koja će zadovoljiti trenutne potrebe vašeg poduzeća/obrta, uz prihvatljivu cijenu.

Excel je univerzalni alat koji uz poznavanje programiranja pruža neograničene mogućnosti obrade podataka, izrade baza podataka, automatiziranja procesa poslovanja te kreiranja različitih oblika unosa podataka.

Svim korisnicima Excel aplikacija pružamo kontinuiranu korisničku podršku.

Web by eSENTIO

Ova web-lokacija upotrebljava Googleove kolačiće, te njezinim korištenjem prihvaćate upotrebu kolačića