Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Web stranica Exceed koja se nalazi na www.exceed.hr autorsko je djelo koje pripada tvrtki Exceed Solutions d.o.o. Određene značajke web mjesta mogu podlijegati dodatnim smjernicama, uvjetima ili pravilima koji će biti objavljeni na web mjestu u vezi s takvim značajkama.

Svi takvi dodatni pojmovi, smjernice i pravila uključeni su referencom u ove Uvjete.

Ovi Uvjeti korištenja opisuju pravno obvezujuće uvjete i odredbe koji nadgledaju vaše korištenje Web mjesta. Prijavljivanjem na web mjesto, pridržavate se ovih uvjeta i izjavljujete da imate ovlasti i kapacitet za ulazak u ove uvjete. Ako se ne slažete sa svim odredbama ovih uvjeta, nemojte se prijavljivati ​​i/ili koristiti Web stranicu.

Exceed Solutions d.o.o posluje u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

1. Korisnički računi

Potreban vam je račun da biste mogli sudjelovati u većini aktivnosti dostupnih na našoj web stranici, poput kupnje ili upisa na tečaj. Pridržavate se da su sve vaše informacije točne i aktualne. Pristajete održavati i ažurirati svoje podatke kako bi bili točni i aktualni. Imate potpunu odgovornost za svoj račun i sve što se događa na vašem računu, uključujući i bilo kakvu povredu ili štetu koju je netko drugi učinio koristeći vaš račun bez vašeg dopuštenja. Nije preporučljivo dati pristup svom računu nekome drugome ili koristiti tuđi račun bez njegovog odobrenja. Ako nas kontaktirate da biste zatražili pristup računu, nećemo dati pristup prije nego što nam dostavite vjerodajnice za prijavu za taj račun.

U slučaju da svoj račun podijelite s nekim, Exceed neće intervenirati u sporovima između strana koje su podijelile vjerodajnice. U slučaju da saznate da netko koristi vaš račun bez vašeg znanja, morate nas odmah obavijestiti. Prije istrage mogućeg kršenja sigurnosti zatražit ćemo od vas podatke o vlasništvu.

Korisnici moraju imati najmanje 18 godina da bi stvorili račun na Exceed stranici i koristili naše usluge. Ako otkrijemo da ste stvorili račun i da ste mlađi od potrebne dobi za upotrebu (18), ukinut ćemo vaš račun.

Račun možete zatvoriti u bilo kojem trenutku. Korisnički račun bit će zatvoren u slučaju smrti korisnika.

2. Plaćanja i povrati

2.1. Cijene i plaćanja

Ponekad organiziramo promocije za naše tečajeve. Cijena koja se odnosi na tečaj bit će cijena navedena u trenutku kupnje tečaja (na blagajni).

Zadržavamo pravo prilagodbe cijena za našu uslugu na bilo koji način i u bilo koje vrijeme kako možemo odrediti prema vlastitom i apsolutnom nahođenju. Ako u ovim Uvjetima korištenja nije izričito predviđeno drugačije, sve promjene cijena vaše usluge stupit će na snagu nakon što vas obavijestimo e-poštom.

Odgovorni smo za prikupljanje i prijenos poreza odgovarajućim poreznim vlastima. U određenim zemljama, cijena koju vidite može uključivati ​​takve poreze.

Pristajete platiti naknade za tečajeve koje kupujete i ovlašćujete nas da naplaćujemo vašu debitnu ili kreditnu karticu ili obrađujemo druge načine plaćanja za te naknade. Exceed surađuje s nezavisnim partnerima za obradu plaćanja kako bi vam ponudio najprikladnije načine plaćanja u vašoj zemlji i osigurao sigurnost vaših podataka o plaćanju.

Kada kupujete, slažete se da nećete koristiti nevaljani ili neovlašteni način plaćanja. Ako vaš način plaćanja zakaže, a vi i dalje dobijete pristup tečaju koji upisujete, pristajete nam platiti odgovarajuće naknade u roku od trideset (30) dana od naše obavijesti. Zadržavamo pravo onemogućiti pristup bilo kojem tečaju za koji nismo dobili odgovarajuće uplate.

2.2. Povrat novca i krediti

Slijedimo pouzdanu politiku povrata kako bi se naši kupci osjećali privilegirano zbog povezanosti s nama. Molimo pročitajte smjernice koje uređuju politiku povrata novca.

Napomena – Povrat novca obrađivat će se putem istog odabranog pristupnika za plaćanje koji je korišten za dovršetak kupnje. Naknada se neće vratiti putem bilo kojeg drugog mrežnog prolaza za plaćanje. Obrada povrata novca može potrajati do 15 dana.

Ako tečaj koji ste kupili nije ono što ste očekivali, možete zatražiti, u roku od 30 dana od kupnje tečaja, kredit/povrat novca na vaš računa.

Povrat novca izdajemo ako je:

  1. Zahtjev podnesen u roku od 30 dana od datuma kupnje.
  2. Iznos povrata jednak je članarini umanjenoj za popust (ako postoji).
  3. Povrat bi bio odbijen u slučajevima zlostavljanja.

Kredit ili povrat novca nije moguć ako to zatražite nakon što protekne rok jamstva od 30 dana.

Ako ste nezadovoljni našim uslugama, prije podnošenja zahtjeva za povrat, kontaktirajte nas da vidimo možemo li vam pomoći u rješavanju vaših problema.

Ako vjerujemo da zlouporabljavate našu politiku kredita/povrata, pridržavamo pravo zabrane vašeg računa i ograničenja svake buduće upotrebe naših usluga. Ako vam zabranimo račun ili onemogućimo pristup tečaju zbog kršenja ovih Uvjeta ili našeg Kodeksa etike i poslovnog ponašanja, nećete imati pravo na primanje bilo kakvog kredita ili povrata.

3. Upis na tečaj

Kao student, kada se prijavite na tečaj, stječete Exceed licencu za pregled tečaja. Ova licenca ne daje vam nikakvo pravo da preprodajete tečaj na bilo koji način, bilo dijeljenjem podataka za prijavu ili preuzimanjem kurikuluma tečaja (osim onog za koji je jasno navedeno da se može preuzeti/dijeliti) i dijeliti ga putem torrent stranica.

U zakonskom smislu, Exceed vam daje ograničenu, neekskluzivnu, neprenosivu licencu za pristup i pregled tečajeva i povezanog sadržaja za koji ste platili sve potrebne naknade, isključivo u vaše osobne, nekomercijalne, obrazovne svrhe, slijedeći ove Uvjete. Sve ostale uporabe izričito su zabranjene. Ne smijete reproducirati, distribuirati, dijeliti, posuđivati, emitirati, prenositi, dodjeljivati, prodavati, iznajmljivati, mijenjati, prilagođavati, uređivati, stvarati izvedena djela, podlicencirati ili na bilo koji drugi način prenositi ili koristiti bilo koji tečaj, osim ako vam za to ne damo izričito odobrenje u pisanom ugovoru koji je potpisao ovlašteni predstavnik Exceed-a.

Našim studentima obično dajemo doživotnu dozvolu za pristup kad upišu tečaj. Međutim, zadržavamo pravo opozvati bilo kakvu licencu za pristup/korištenje tečaja u bilo kojem trenutku u slučaju da odlučimo ili smo dužni onemogućiti pristup tečaju iz pravnih ili drugih razloga. Doživotni pristup ne odnosi se na određene značajke i usluge povezane s tečajem, na primjer pružanje pomoći u nastavi ili usluge pitanja i odgovora u vezi s tečajem. Napominjemo da je doživotni pristup sadržaju tečaja, ali ne i instruktorima tečaja.

4. Pravila internetskog ponašanja

Ne smijete pristupati našim uslugama niti ih koristiti niti stvarati račun u nezakonite svrhe. Vaša upotreba usluga koje pružamo i ponašanje na našoj web stranici mora biti u skladu s važećim lokalnim ili nacionalnim zakonima ili propisima vaše zemlje. Isključivo ste odgovorni za poznavanje i poštivanje takvih zakona i propisa koji se na vas odnose.

Ne smijete koristiti web mjesto Exceed na bilo koji način namijenjen oštećenju, onemogućavanju, preopterećenju ili oštećenju bilo kojeg poslužitelja ili mreže povezane s bilo kojim Exceed poslužiteljem ili ometati upotrebu i uživanje na web mjestu Exceed bilo koje druge strane. Ne možete pokušati dobiti neovlašteni pristup web mjestu Exceed, drugim računima, računalnim sustavima ili mrežama povezanim s bilo kojim Exceed poslužiteljem putem hakiranja, rudarenja lozinkom ili bilo kojim drugim sredstvima.

Kada izravno komunicirate s drugim studentima, morate biti oprezni prema vrstama osobnih podataka koje dijelite. Ne kontroliramo što studenti rade s informacijama koje dobivaju od drugih korisnika. Zbog svoje sigurnosti ne biste trebali dijeliti svoju e-poštu ili druge osobne podatke o sebi.

Kada koristite naše usluge, pronaći ćete poveznice do drugih web stranica koje nismo u vlasništvu ili nad kojima nemamo kontrolu. Nismo odgovorni za sadržaj ili bilo koji drugi aspekt ovih web lokacija trećih strana, uključujući njihovo prikupljanje podataka o vama. Također biste trebali pročitati njihove uvjete i odredbe te pravila o privatnosti.

Exceed ima diskrecijsko pravo u provođenju ovih Uvjeta i našeg Kodeksa etike i poslovnog ponašanja. Možemo ukinuti ili suspendirati vaše dopuštenje za upotrebu naše web stranice i usluga ili zabraniti vaš račun u bilo koje vrijeme, sa ili bez najave, za bilo kakvo kršenje ovih Uvjeta, ako ne platite nikakve naknade kad dospijevaju, na zahtjev organa reda ili državnih agencija, za dulje vrijeme neaktivnosti, za neočekivane tehničke probleme ili ako sumnjamo da se bavite prevarama ili nezakonitim radnjama. Nakon svakog takvog ukidanja, možemo izbrisati vaš račun i spriječiti vas u daljnjem pristupu korištenju naših usluga. Slažete se da nećemo biti odgovorni ni prema vama ni prema bilo kojoj trećoj strani za ukidanje vašeg računa, uklanjanje vašeg sadržaja ili blokiranje vašeg pristupa našem web mjestu i uslugama.

5. Korisnički sadržaj

“Korisnički sadržaj” znači sve informacije i sadržaje koje korisnik dostavlja web mjestu. Isključivo ste odgovorni za svoj Korisnički sadržaj. Snosite sve rizike povezane s korištenjem vašeg korisničkog sadržaja. Ne možete predstavljati ili nagovještavati drugima da vaš Korisnički sadržaj na bilo koji način pruža, sponzorira ili podržava tvrtka Exceed. Budući da ste sami odgovorni za svoj Korisnički sadržaj, možete se izložiti odgovornosti. Exceed nije obvezan sigurnosno kopirati bilo koji Korisnički sadržaj koji objavite; također, vaš Korisnički sadržaj može se izbrisati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Isključivo ste odgovorni za izradu sigurnosnih kopija korisničkog sadržaja ako želite.

Ovim dajete tvrtki nepovratnu, neekskluzivnu, besplatno i potpuno plaćenu svjetsku licencu za reprodukciju, distribuciju, javno prikazivanje i izvođenje, pripremu izvedenih djela, uključivanje u druga djela i na drugi način korištenje i iskorištavanje vašeg korisničkog sadržaja i za dodjelu podlicencija gore navedenih prava, isključivo radi uključivanja vašeg korisničkog sadržaja na web mjesto. Ovim se nepovratno odričete bilo kakvih zahtjeva i tvrdnji o moralnim pravima ili pripisivanju u vezi s vašim Korisničkim sadržajem. Slažete se da Tvrtka neće biti odgovorna za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu kao posljedica takvih interakcija. Ako postoji spor između vas i bilo kojeg korisnika web mjesta, nismo dužni sudjelovati.

6. Exceed prava

Sva prava, naslov i interes na našoj web stranici, našim postojećim ili budućim tečajevima i sadržaji koje naši zaposlenici ili partneri dostavljaju ili pružaju putem naše web stranice jesu i ostat će u isključivom vlasništvu tvrtke Exceed. Ništa vam ne daje pravo na upotrebu imena Exceed ili bilo kojeg od zaštićenih zaštitnih znakova, logotipa, imena domena i drugih značajnih robnih marki. Sve povratne informacije, komentari ili prijedlozi koje možete dati u vezi s Exceed-om u potpunosti su dobrovoljni i mi ćemo slobodno koristiti takve povratne informacije, komentare ili sugestije po svom nahođenju i bez ikakvih obveza prema vama.

Kada objavljujete komentare, pitanja, recenzije i kada nam podnosite ideje i prijedloge za nove značajke ili poboljšanja, ovlašćujete Exceed da koristi i dijeli ovaj sadržaj s bilo kime, distribuira ga i promovira na bilo kojoj platformi i u bilo kojem mediju i kako bismo ga izmijenili ili uredili onako kako mi smatramo prikladnim. Pristajete na sve takve upotrebe vašeg sadržaja bez naknade koja vam se plaća.

7. Ograničenje odgovornosti

U najvećoj dopuštenoj zakonskoj mjeri, tvrtka Exceed ni u kojem slučaju neće biti odgovorna za bilo koju izgubljenu dobit, izgubljene podatke, troškove nabave zamjenskih proizvoda/tečajeva ili za bilo koju neizravnu, posljedičnu, slučajnu ili kaznenu štetu koja nastane iz ili se odnose na ove Uvjete ili vašu upotrebu ili nesposobnost korištenja web mjesta, čak i ako je tvrtka obaviještena o mogućnosti takve štete. Pristup i korištenje web mjesta prema vlastitom je nahođenju i na vaš rizik, a vi ćete biti sami odgovorni za bilo kakvu štetu na uređaju ili računalnom sustavu ili gubitak podataka koji iz toga proizlaze. Također zahtijevamo da razumijete i pristanete na to da se web stranica nudi takva kakva jest i da ne mora uvijek biti 100% savršena ili pouzdana te da Exceed ne jamči da će uvijek biti bez grešaka ili nedostataka.

8. Ažuriranje uvjeta

Ovi Uvjeti podliježu povremenoj reviziji, a ako napravimo neke bitne promjene, možemo vas obavijestiti slanjem e-pošte na zadnju adresu e-pošte koju ste nam poslali i/ili vidljivim objavljivanjem obavijesti o promjenama na našem Stranica. Odgovorni ste za to da nam dostavite svoju najnoviju e-adresu. Ako zadnja adresa e-pošte koju ste nam dali nije valjana, naša otprema e-pošte koja sadrži takvu obavijest predstavljat će učinkovitu obavijest o promjenama opisanim u obavijesti. Izmjene će stupiti na snagu danom objavljivanja, osim ako nije drugačije naznačeno.

Vaše daljnje korištenje naših Usluga nakon što promjene postanu učinkovite znači da prihvaćate te promjene. Svi revidirani Uvjeti zamjenjuju sve prethodne Uvjete.

9. Raskid

Ovi su Uvjeti na snazi ​​osim ako ih ne raskinete vi ili mi.

Ovi Uvjeti ostat će na snazi ​​​​dok budete koristili Web stranicu. Možemo suspendirati ili ukinuti vaša prava na korištenje web stranice u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga po vlastitom nahođenju, uključujući i bilo kakvu upotrebu web stranice koja krši ove uvjete. Po prestanku vaših prava prema ovim Uvjetima, vaš račun i pravo pristupa i korištenja web mjesta prestaju odmah.

Ove Uvjete pružanja usluge možete prekinuti u bilo kojem trenutku tako što ćete nas obavijestiti da više ne želite koristiti naše Usluge ili kad prestanete koristiti našu web stranicu.

10. Kontakt

Ako imate pitanja ili nedoumica u vezi s ovim Uvjetima korištenja, web stranicom, sadržajem ili uslugama, možete nas kontaktirati na: info@exceed.hr

Osnovni podaci o poduzeću:

Naziv: Exceed Solutions d.o.o.

OIB: 25417969805

Sjedište: Drežnička 21, 10.000 Zagreb

Ured: Bosutska 9, 10.000 Zagreb

IBAN: HR6523600001102641074, ZABA

Scroll to Top