Exceed Solutions d.o.o je poduzeće koje se bavi PowerBI savjetovanjem (od pomoći pri izradi modela i izvještaja do optimizacije naprednih DAX kalkulacija), održavanjem PowerBI/Excel tečajeva, te izradom Excel aplikacija.

Poduzeće je nastalo kao ideja i motivacija PowerBI/Excel trenera s višegodišnjim iskustvom rada u multinacionalnim kompanijama na poslovima analize tržišta i automatizacije izvještavanja.

Glavna misija poduzeća je kontinuirano pronalaženje boljih i jednostavnijih rješenja u području poslovne analize te optimizacija treninga klijenata u svim elementima PowerBI-a i Excela.

Ponosimo se suradnjama s multinacionalnim kompanijama u područjima poslovne inteligencije temeljene na Microsoft PowerBI alatu.

 

 

 

 

Krešimir LedinskiKresimir Ledinski

PowerBI savjetnik, Excel trener, poslovni konzultant za FMCG i predavač, intenzivno se koristi Microsoft alatima za analizu podataka (Excel/PowerBI) zadnjih 8 godina u svakodnevnom radu.

Od osam godina, 2 godine je proveo radeći u najvećoj svjetskoj agenciji za istraživanje tržišta AC Nielsen, u odjelima odnosa s trgovcima i proizvođačima, te još godinu i pol dana u jednoj od najvećih FMCG kompanija na svijetu (BAT), u odjelu strateškog planiranja i analize.

Poslovno iskustvo najviše je gradio na temelju poznavanja naprednih mogućnosti Excel alata (s naglaskom na PowerPivot) i programiranja u VBA.

Također posjeduje sveobuhvatno znanje o korištenju Power BI alata (pozicioniranje PBI alata u poslovnim sustavima, etape implementacije, DAX i M programiranje, modeliranje podataka).

Primarno iskustvo u sljedećim industrijama:

  • FMCF,
  • Maloprodaja,
  • Igre na sreću.

Glavni fokus: FMCG

Trenutno vodi nekoliko većih projekata implementacije PowerBI alata u multinacionalnim kompanijama.

 

Posjeduje Master’s Degree s Fakulteta Organizacije i Informatike, Varaždin.

Od početka 2019. godine djeluje kao Certified Microsoft professional (MCSA) u području BI izvještavanja. 

 

 

 

Clients

 

Web by eSENTIO

Ova web-lokacija upotrebljava Googleove kolačiće, te njezinim korištenjem prihvaćate upotrebu kolačića